Tacx Neo

Tacx

PRIJS: € 1299
promo: € 1099

  Tacx Neo Smart
  Tacx Neo Smart
  Tacx Neo Smart
  Tacx Neo Smart

Stille futuristische trainer met tal van mogelijkheden.

Maak een testrit in onze winkel!

De NEO Smart is de krachtigste, intelligentste en stilste indoortrainer van het moment. Het is de eerste echte direct drive, er zit namelijk niet één fysieke overbrenging in. De wegsimulatie is zeer natuurgetrouw, er gaat geen kracht verloren. De krachtige motor kan een weerstand uitoefenen tot 2200 Watt en simuleert een helling realistisch tot 25%, tevens drijft hij aan in afdalingen. Dit alles leidt tot het meest natuurgetrouwe fietsgevoel, ook tijdens beklimmingen.

Het uitblijven van een fysieke overbrenging zorgt er bovendien voor dat het een zeer stille trainer is, er is immers niets dat ratelt of langs elkaar wrijft. Tevens is kalibreren niet nodig en vindt er geen slijtage plaats. Zoals andere Smart trainers communiceert de NEO via ANT+ en Bluetooth Smart waardoor je hem snel en gemakkelijk koppelt aan de apps van Tacx. Het uitlezen van je prestatiegegevens is mogelijk op verschillende devices tegelijkertijd; zoals op je smartphone en fietscomputer of sporthorloge. 

Op het moment dat de NEO Smart niet aan een smartphone, tablet of computer is gekoppeld dan gedraagt deze zich als een fluid trainer, dus progressief: hoe hoger je snelheid, hoe hoger de weerstand. Het is dus mogelijk om deze trainer “stand-alone” te gebruiken. 

Specificaties

 • Software: Tacx apps & apps van derden. PC software via upgrade.
 • Remtype: Direct drive
 • Realistische hellingshoek: 25% 
 • Simulatie afdaling: -5%
 • Max remvermogen: (10 sec.) 2200 Watt
 • Massatraagheid: 125 kg 2

Aanverwante links

In de kijker

overzicht merken

Oops...
Sorry, Internet Explorer 8 or lower is not supported.
Please upgrade or change your web browser now.