Partington Wheels

Partington.cc

    De spaak draait rond de naaf
    Naaf met 'floating' mechanisme
    1160g per paar

'Partington zijn de beste wielen ter wereld.'

De missie van partington.cc is om de beste wielen ter wereld te bouwen. Licht, snel, duurzaam en sterk. Deze wielen zijn gebouwd als een geïntegreerd systeem, waarin unieke ideeën, materialen en productie zijn verwerkt.

IN-TENSION SPOKE TECHNOLOGIE
Partington-spaken worden geproduceerd met behulp van een streng bewaakt, eigen productieproces. 108.000 doorlopende filamenten dragen de spanning van de spaak over wanneer deze de velg verlaat, zich rond de naaf wikkelt en weer bij de velg eindigt, waardoor de belasting overal behouden blijft en de spanningen op de kruising tussen spaak en naaf worden geminimaliseerd.

DYNAMISCHE DRAGERARCHITECTUUR
Conventionele wielen maken gebruik van lagerconstructies die vaak worden onderworpen aan ongunstige belastingen als gevolg van gebruiksomstandigheden en/of installatievoorzieningen die het wiel vertragen. partington maakt gebruik van een ‘zwevende’ lagerarchitectuur om ervoor te zorgen dat er voldoende vrijheidsgraden zijn, zodat de belastingen die intern op het lager worden overgebracht, worden geminimaliseerd en geïdealiseerd.

COMPOSIET WIELSYSTEEM
Een hoogwaardig wiel is een systeem van componenten die als één geheel zijn ontworpen, sterk geïntegreerd zijn en geoptimaliseerd zijn om samen te werken. De eigen productiemethoden van Partington zorgen voor een geïntegreerd wielsysteem om 's werelds best presterende wielset te produceren.

In de kijker

overzicht merken

Oops...
Sorry, Internet Explorer 8 or lower is not supported.
Please upgrade or change your web browser now.